Ensimmäinen viikko Maarilla

Palasin kesän jälkeen tutun ja turvallisen Maarin syleilyyn. Edessä on taas puoli vuotta ohjelmoinnin peruskurssin laskuharjoituksia, erikoisuutena tänä vuonna on — kauan odotettu — kielimuutos Javasta Pythoniin.

Tekemistä on laskareissa riittänyt, vaikkakin ei kovinkaan paljon näin ensimmäisenä viikkona. Ensi viikosta lähtien tiistaisin on palautuspäivä ja oma päivystysvuoro osuu maanantaille 10-16. Eli, toivottavasti riittää tekemistä.

Tosin, vaikka luokassa onkin hiljaista, niin kurssikanava irkissä on hyvin aktiivinen. Emme tosin välttämättä aina puhu ohjelmoinnista — tänäänkin aiheena oli Big Brother, asuminen ja jopa muutama ohjelmointiongelmakin. Ja, olen siis itse näitä aktiivisemman suunnan irkkaajia tuolla kanvalla.

Miksi edes höpistä kaikkea satunnaista irkissä? Toisin kuin voisi arvata, syynä ei ole tylsyys, vaan yhteisön luominen: sellaisessa ympäristössä, jossa kanavalla näkyy aktiivisuutta vuorokauden ympäri ja ihmisistä tietää muutakin kuin nikin, on toivottavasti mielekkäämpää kysellä myös muista ongelmista. Ja, toki irkkaaminen on myös kivaa.

Mainokset

Trackbacks / Pingbacks

  1. Tunnelmia Helsinhin yliopistolta « Assarin vastaanotto - lokakuu 8, 2011

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: